Payroll Bodegraven

/Payroll Bodegraven
Payroll Bodegraven 2019-02-28T14:48:02+00:00

J&M Personeelsdiensten draagt zorg voor uw salarisadministratie

Wenst u als werkgever op payroll over te stappen in Bodegraven? Neem dan contact op met de specialisten van J&M Personeelsdiensten. Wij zijn een payrollbedrijf dat de zorg voor uw salarisadministratie kan overnemen. Wij werken zeer vakkundig en efficiënt en nemen u het werk uit handen. Met onze hulp houdt u weer tijd en energie over om u te focussen op de corebusiness van uw bedrijf. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Of wilt u direct onze hulp op het gebied van payroll inschakelen? Benader ons dan vanuit Bodegraven en geef uw wensen aan ons door.

Waarom kiezen voor payrolling?

Payroll is nog steeds een zeer populaire vorm van werkgeverschap. Veel werkgevers vinden het fijn om werk over te kunnen dragen aan een payrollbedrijf. Werkgevers zijn namelijk veel tijd en energie kwijt aan het aansturen van personeel en de uitvoering van businessplannen. Daarnaast moeten zij ook nog zorg dragen voor het bijhouden van de salarisadministratie. Door de salarisadministratie uit handen te geven aan een payrollbureau als J&M Personeelsdiensten, houdt u als werkgever weer meer tijd en energie over voor de dingen die er echt toe doen.

Wat wij als payrollbedrijf voor u doen

Wanneer u in Bodegraven besluit over te stappen op payroll, draagt u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf over aan ons payrollbedrijf. Als juridisch werkgever zijn wij voortaan verantwoordelijk voor de salarisbetalingen en de arbeidsrechtelijke risico’s. Tevens dragen wij zorg voor het opstellen van arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Al deze diensten worden zeer efficiënt en vakkundig door ons deskundige personeel uitgevoerd. Uw werknemers zullen weinig merken van de overstap, aangezien u als werkgever nog steeds degene bent die hen aanstuurt. Het enige verschil is dat hun loon voortaan wordt uitbetaald via het payrollbedrijf in plaats van de werkgever.

De voordelen van ons payrollbureau

J&M Personeelsdiensten staat bekend om zijn kwaliteitsdiensten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van in huis ontwikkelde software, waarmee u op afstand de gewerkte uren kunt doorgeven, bijvoorbeeld in Bodegraven of omgeving. Vervolgens verzorgen wij de loonadministratie. Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van de volgende voordelen:
  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Neem contact op voor meer informatie over ons payrollbureau

Wenst u in Bodegraven over te stappen op payroll? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van ons payrollbureau? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4019125, een e-mail te sturen via info@jmpersoneelsdiensten.nl of uw gegevens achter te laten via ons online contactformulier. Wij geven u dan graag meer informatie over payroll in Bodegraven!