Payroll Beuningen

/Payroll Beuningen
Payroll Beuningen 2019-02-28T14:32:07+00:00

Laat uw salarisadministratie verzorgen door J&M Personeelsdiensten

Bent u een ondernemer of werkgever in Beuningen (Gld.) of omgeving? En wenst u over te stappen op payroll? Dan staan wij van payrollbureau J&M Personeelsdiensten graag voor u klaar. Al vele bedrijven en ZZP’ers in Beuningen en omgeving gingen u voor en kozen voor payrolling. Payrollen is een ideale manier om minder tijd en energie kwijt te zijn aan het bijhouden van uw salarisadministratie. Wij nemen de zorg voor uw salarisadministratie namelijk uit handen. Heeft u behoefte aan meer informatie over payroll in Beuningen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact op met ons payrollbedrijf en geef uw wensen aan ons door.

Waarom kiezen voor payrolling?

Payrolling is nog steeds een heel populaire vorm van werkgeverschap. En dat is niet voor niets. Als werkgever heeft u het altijd druk met het aansturen van werknemers en het uitvoeren van businessplannen. Daarnaast bent u ook nog verantwoordelijk voor het bijhouden van de salarisadministratie. Als werkgever besteedt u de salarisadministratie liever uit. U houdt dan meer tijd en energie over om zich te focussen op de corebusiness. Een payrollbureau zoals J&M Personeelsdiensten kan daarbij helpen. Wij kunnen u in Beuningen of omgeving volledig ontzorgen door de salarisadministratie van u over te nemen.

Onze diensten

Wanneer u als werkgever in Beuningen op payroll besluit over te stappen, zullen wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Dat betekent dat wij als payrollbedrijf voortaan verantwoordelijk zijn voor de salarisbetalingen en de arbeidsrechtelijke risico’s. Wij verzorgen dan bijvoorbeeld het opstellen van arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Uw personeel in Beuningen zal van de overstap niet veel merken op de werkvloer. De enige verandering is dat zij maandelijks hun loon ontvangen via ons payrollbedrijf in plaats van via u als werkgever zelf.

De voordelen van ons payrollbureau

J&M Personeelsdiensten staat bekend om zijn kwaliteitsdiensten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van in huis ontwikkelde software, waarmee u op afstand de gewerkte uren kunt doorgeven, bijvoorbeeld in Beuningen of omgeving. Vervolgens verzorgen wij de loonadministratie. Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van de volgende voordelen:
  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Neem contact op voor meer informatie over ons payrollbedrijf

Heeft u besloten om over te stappen op payroll in Beuningen? Neem dan contact op met J&M Personeelsdiensten door te bellen naar 085-4019125, een e-mail te sturen naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar om u te ontzorgen met payroll in Beuningen (Gld.)!