Payroll Alblasserdam

/Payroll Alblasserdam
Payroll Alblasserdam 2018-11-26T09:51:23+00:00

Draag uw salarisadministratie in Alblasserdam aan ons over

Bent u geïnteresseerd in payroll in Alblasserdam? Schakel dan payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten in. Wij bieden oplossingen in payrolling aan voor ZZP’ers en bedrijven in Alblasserdam. Bent u al bekend met de voordelen van payrollen? Het begint met het besparen van een hele hoop tijd en energie voor de salarisadministratie. Met payroll draagt u namelijk het juridisch werkgeverschap over uw medewerkers aan ons over. Maak een afspraak met ons payrollbureau als u ook overweegt over te stappen op payroll in Alblasserdam!

Dit kan payrollen veranderen in uw werk

Als u kiest voor payrollen, dan kiest u voor verschillende positieve veranderingen in uw werk. Loopt u nu bijvoorbeeld nog regelmatig op tegen die tijdrovende en complexe salarisadministratie? Als u kiest voor de diensten in payroll van ons payrollbedrijf, hoeft u zich hier niet meer over te buigen. Een hieraan gerelateerd voordeel, is dat u in Alblasserdam veel meer tijd en energie overhoudt voor uw eigen werkzaamheden. Het doorgeven van uw uren of eventuele wijzigingen doet u snel en eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke software. Kortom, draag uw salarisadministratie aan ons over!

Kies voor uw gewenste payroll constructie

Het mooie aan payrolling is dat u het precies zo vorm kunt laten geven zoals u wenst. Wij creëren graag een constructie die naadloos past bij uw wensen en bedrijfsvoering. Wilt u alleen de salarisadministratie uitbesteden en zelf ook nog het nodige invoeren, beheren en controleren? Geen probleem. Bij payroll behoudt u precies de taken dat u wenst. En de dagelijkse regie in uw onderneming. U hoeft dus niet te vrezen dat ons payrollbedrijf alle verantwoordelijkheden en beslissingen van u overneemt. Ook uw eventuele werknemers in Alblasserdam zullen weinig verschil merken als wij hun juridisch werkgever worden.

Alle voordelen van ons payrollbureau op een rij

Wij wijzen u graag op welke taken ons payrollbedrijf u allemaal uit handen kan nemen. Laat ons onder andere de loonbetalingen verzorgen, de loonstroken opstellen, de jaaropgaven opstellen en de arbeidsovereenkomsten verzorgen. Ongeacht welke taken in payrolling u aan ons over wilt dragen, u profiteert van onze mooie voordelen:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Kortom, neem vandaag nog contact op met onze specialisten!

Schakel ons in voor payroll in Alblasserdam

Heeft u in Alblasserdam behoefte aan de voordelen van payroll? Benader payrollbureau J&M Personeelsdiensten dan voor een persoonlijke afspraak. Bel vandaag nog naar 085-4019125, stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan maatwerk oplossingen in payroll in Alblasserdam!