Ontdek de verschillen in omrekenfactoren

//Ontdek de verschillen in omrekenfactoren

Welkom in de wereld van factoren, percentages en toeslagen

Bent u wel eens benieuwd geweest naar hoe alle omrekenfactoren bij het uitzenden en het payrollen worden berekend? En zitten er eigenlijk verschillen tussen de kosten van beiden? In dit blog bespreken we onder andere waar de kosten van payrolling uit bestaan, zodat u hier goed van op de hoogte bent.

Waar bestaan payrolling kosten uit?

De kosten van payrolling bestaan uit een aantal factoren, percentages en toeslagen. Wanneer u als werkgever personeel in dienst heeft, ervaart u dit ook. Dan heeft u te maken met bijvoorbeeld het nettoloon, met pensioenen en met verzekeringen. Daarnaast heeft u als werkgever te maken met factoren als ziekte en ontslag. Wanneer een medewerker bijvoorbeeld ziek is, dan kost dat u en uw onderneming aardig wat geld. Besteedt u dit uit aan een payrollbedrijf? Dan ervaart u de risico’s met betrekking tot ontslag en ziekte van uw medewerkers niet. Eigenlijk zou u daarom de kosten van het payrollen kunnen vergelijken met uw eigen kosten. Hierdoor komt namelijk goed naar voren welke voordelen u haalt uit het kiezen voor payroll.

Met deze valkuilen houden wij tijdens het payrollen rekening

Helaas zijn er genoeg payrollbedrijven die vaak de fout in gaan en bepaalde valkuilen niet aan zagen komen. Slordige fouten als een verkeerde opslag hanteren of onnodig door blijven factureren, zijn erg vervelend als u in vertrouwen uw werk aan een payrollbureau heeft overgedragen. Daarom zijn wij bekend met deze valkuilen en spelen wij hier goed op in met onze all-in tarieven. Kiest u voor ons payrollbedrijf? Dan zijn dit de valkuilen die wij omzeilen:

  • Het door blijven factureren tijdens bijvoorbeeld vakanties
  • Het los factureren van vakantiegeld
  • Het rekenen van opslag voor als u geen automatische incasso heeft
  • Het rekenen van opslag wanneer u minder uren afneemt dan een bepaald aantal
  • Het verschil in arbeidsvoorwaarden

Ervaar onze all-in tarieven met een laagste prijs-garantie

Houdt u niet van die valkuilen en vindt u het erg vervelend om voor financiële verrassingen te komen staan? Kies dan voor ons payrollbedrijf en profiteer van onze all-in tarieven. U kiest bij ons voor zekerheid. Dankzij ons ontwikkelde computersysteem kunnen uw werknemers zelf online hun uren doorgeven en hun loonstroken inzien. Hierdoor kunnen wij u onder andere een scherp tarief aanbieden! Daarnaast komen wij onze laagste prijs-garantie altijd na. Vindt u een goedkoper payrollbedrijf? Dan stellen wij onze prijzen bij! Wilt u meer weten over onze betrouwbare dienstverlening? Bel ons gerust via 0854019125 of stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl en we helpen u graag verder!

2018-08-24T12:15:29+00:00 By |Nieuws|