J&M Personeels Diensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakt uren

De payrollspecialist!


Bent U op zoek naar de payrollspecialist?

Zoekt u dan niet meer verder, want u heeft ons gevonden! Wij van J&M Personeelsdiensten B.V. zijn namelijk diegene die u nodig heeft. Bij ons kunt u uw financiƫle administratie aan een betrouwbaar payrollbedrijf uitbesteden. Als u de keuze maakt voor de payrollspecialist kan dat een groot aantal voordelen opleveren voor u. Hierdoor kunt u zich namelijk volledig richten op uw core business en u betaalt bij ons alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Er kan enorm op de kosten worden bespaard van uw accountant en deskundig advies kunt u krijgen over alle payrollzaken.

Wij staan voor u klaar, wij houden er van om onze klanten optimaal van dienst te zijn en bij ziekte of vakantie wordt er uiteraard geen factuur gestuurd. Er geldt een betalingstermijn tot vier weken na de facturatiedatum bij payrolling. Spreekt dit u ook aan?

J&M Personeelsdiensten B.V. is uw payrollspecialist!

Als u een eigen onderneming heeft is het erg prettig dat u zich alleen hoeft te richten op zaken waar u specialist in bent. Ieder zijn eigen vakgebied en daarom bieden wij u de voordelen van payrolling aan. Het uitbesteden van de salarisadministratie kan er voor zorgen dat u uw handen vrij heeft en op andere belangrijke activiteiten van de onderneming kunt richten. Veel ondernemers kijken er iedere maand weer tegenop om de administratie te doen, geen zorgen meer, want vanaf nu staat de payrollspecialist J&M Personeelsdiensten B.V. voor u klaar

Wij maken graag kennis met u en dan leggen wij u alles uit, wat payroll is, wat de voordelen zijn en hoe wij te werk gaan. Alle vragen worden direct beantwoord en dan kunt u een verantwoorde keuze maken om ook van de diensten van de payrollspecialist gebruik te maken. Al veel bedrijven zijn u voorgegaan en zij profiteren van alle voordelen die payroll met zich meebrengt. Maakt u daarom nu kennis met J&M Personeelsdiensten B.V. te sterker uw concurrentiepositie wordt.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar onze payrolling tarieven en de unieke laagste-prijs-garantie die wij hanteren? Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 - 40 191 25.

Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiƫnter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.