Is payroll zinvol voor de bouwwereld? Lees dit artikel van J&M Personeelsdiensten!

//Is payroll zinvol voor de bouwwereld? Lees dit artikel van J&M Personeelsdiensten!

De voordelen van payroll voor een bouwbedrijf

In de bouwwereld is het tegenwoordig zeker niet meer uitzonderlijk om aan payrolling te doen. Vele aannemers, installatiebedrijven, stukadoors, bouwvakkers en schilders maken al tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van een payrollbureau. Maar om welke redenen maakt men juist in deze branche zo vaak van payroll? Om daarachter te komen leest u dit artikel van J&M Personeelsdiensten. Wie weet wordt u als bouwondernemer daardoor geïnspireerd ook te gaan voor een payrollconstructie, die bij ons hoe dan ook gunstig zal uitpakken voor alle partijen!

Minder werkgeversrisico’s

Een onmiskenbaar voordeel voor bouwbedrijven om een payrollconstructie aan te gaan, is het gevrijwaard zijn van een aantal werkgeversrisico’s. Deze verantwoordelijkheden worden namelijk overgedragen naar de payrollorganisatie. Zeker in een branche als de bouwwereld, waarin de kans op arbeidsongeschiktheid bij medewerkers reëel is, is dat een hele verlichting. Voor u als ondernemer is dat een hele stressfactor die u uit handen geeft.

Fijne omgang met flexibiliteit

Een ander aspect waar payrollen zo door gewaardeerd wordt door bouwondernermers, is het feit dat de flexibiliteit in de diensttijden op deze manier eenvoudig het hoofd kan geboden worden. Dat zit zo. Vele bouwvakkers, schilders, stukadoors en andere bouwspecialisten zal het bekend voorkomen: er wordt vaak onregelmatig gewerkt. Niet zelden wordt er langer gewerkt dan voorzien was, of worden er zelfs ‘s avonds of in het weekend afspraken ingepland. Om uiteenlopende redenen wisselen personeelsbestanden bovendien met enige regelmaat in deze branche. Samengevat kan gesteld worden dat het bijtijds en nauwkeurig bijhouden van personeelszaken en salarisadministratie geen sinecure is. Van een payrollexpert mag echter verondersteld worden dat deze nauwkeurig en volgens de wet- en regelgevingen de administratie uitvoert.

Concentreer u weer écht op het ondernemen

Tenslotte het waarschijnlijk belangrijkste voordeel van een samenwerking met een payrollbureau: meer gelegenheid om u te focussen op het ondernemen, of datgeen waar u goed in bent. Het uitbesteden van personeelsadministratie en salarisadministratie betekent natuurlijk concrete tijdswinst die u boekt. Maar daar blijft het niet bij. Deze overdracht kan ook echt een verlossing betekenen op het mentale vlak. Immers hoeft u uw eigenlijke werkzaamheden niet meer uit te voeren in de wetenschap dat die complexe administratie nog op u wacht. Door deze hinderlijke en tijdrovende taken af te schuiven, kunt u zich beter focussen en daardoor uw prestaties naar een hoger niveau tillen. In dat opzicht zou u een overstap op payrolling zelfs als investering kunnen zien!

Contacteer payrollbureau J&M Personeelsdiensten

Wenst u als bouwondernemer ook te worden ontlast van die schier eindeloze administratieve handelingen en salarisadministratie? Als u contact opneemt met J&M Personeelsdiensten en u de bedrijfsstructuren van uw onderneming doorgeeft, dan komen wij zo snel mogelijk met een payrollconstructie die voor alle partijen gunstig zal uitpakken. Bel 085-4019125 of stuur een e-mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl en vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

2019-04-29T11:32:13+00:00 By |Nieuws|