J&M Personeels Diensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijke gemaakte uren

Salarisadministratie uitbesteden


Salarisadministratie uitbesteden?

Wilt u graag de salarisadministratie uitbesteden? Dit kan! Een payroll bedrijf, zoals J&M Personeelsdiensten B.V. neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de werving, selectie, het aannemen van nieuw personeel, en de planning/roostering, ook over de hoogte van het salaris van de medewerkers (minimaal conform CAO) bent u de baas. U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer (wie doet wat) en voert de functionerings- en beoordelingsgesprekken. U bent ook verantwoordelijk voor huisvesting, materiaal, kleding en vervoer en de aansprakelijkheidsverzekering. Het gaat er om dat u als het ware uw eigen personeel gaat huren of leasen bij payroll, maar u bent daarbij van alle administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s verlost.

Voordelen salarisadministratie uitbesteden

U houdt meer tijd over wanneer u kiest voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan een payroll bedrijf. Deze tijd kunt u goed gebruiken om te ondernemen. Voor veel ondernemers en werkgevers is dit dan ook de belangrijkste reden om zijn/haar personeel over te zetten naar payroll. Wilt u ook graag weten wat het met uw onderneming gaat doen als u die overstap gaat maken? Gaat u dan eens voor uzelf na hoeveel tijd er gaat zitten in de salarisadministratie, hoe fijn zou het zijn als dat voor u wordt gedaan? U heeft er zelf geen omkijken naar, alles is goed geregeld en u heeft tijd over om te ondernemen. Hierdoor kunt u veel nieuwe klanten binnenhalen en alles betreffende de administratie gaat gewoon door. Een droom voor u als ondernemer die nu uit kan komen, want hierdoor kunt u opgelucht ademhalen en hoeft u zich hier niet druk over te maken. J&M Personeelsdiensten B.V. staat voor u klaar als u er klaar voor bent om deze stap te zetten!

Vraag een offerte aan

Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 - 40 191 25.

Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiënter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.