Salarisadministratie uitbesteden

//Salarisadministratie uitbesteden
Salarisadministratie uitbesteden 2019-07-09T12:49:06+00:00

Salarisadministratie uitbesteden?

Wilt u graag de salarisadministratie uitbesteden? Dit kan! Een bedrijf dat backoffice ondersteuning biedt, zoals J&M, neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de werving, selectie, het aannemen van nieuw personeel, en de planning/roostering, ook over de hoogte van het salaris van de medewerkers (minimaal conform CAO) bent u de baas. U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer (wie doet wat) en voert de functionerings- en beoordelingsgesprekken. U bent ook verantwoordelijk voor huisvesting, materiaal, kleding en vervoer en de aansprakelijkheidsverzekering. Bij externe backoffice ondersteuning gaat het erom dat u van alle administratieve rompslomp verlost bent, zodat u zich kan concentreren op uw kerntaken.

Voordelen salarisadministratie uitbesteden

U houdt meer tijd over wanneer u kiest voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan een extern bedrijf met veel ervaring in het verzorgen van backoffices. Deze tijd kunt u goed gebruiken om te ondernemen. Voor veel ondernemers en werkgevers is dit dan ook de belangrijkste reden om gebruik te maken van backoffice ondersteuning. Wilt u ook graag weten wat het met uw onderneming gaat doen als u kiest voor het uitbesteden van uw loonadministratie en salarisadministratie? Gaat u dan eens voor uzelf na hoeveel tijd er gaat zitten in de salarisadministratie, hoe fijn zou het zijn als dat voor u wordt gedaan? U heeft er zelf geen omkijken naar, alles is goed geregeld en u heeft tijd over om te ondernemen. Hierdoor kunt u veel nieuwe klanten binnenhalen en alles betreffende de administratie gaat gewoon door. Een droom voor u als ondernemer die nu uit kan komen, want hierdoor kunt u opgelucht ademhalen en hoeft u zich hier niet druk over te maken. J&M staat voor u klaar als u er klaar voor bent om deze stap te zetten!

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • Wij helpen uitzendbureaus met de backoffice
  • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
  • Uw salarisadministratie keurig geregeld
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • Altijd scherpe tarieven

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag