Informatie

/Informatie
Informatie 2019-07-09T12:46:44+00:00

Backoffice ondersteuning voor ondernemers

Het uitbesteden van de backoffice is geschikt voor mensen die uitsluitend willen ondernemen. J&M is een professional op het gebied van backoffice ondersteuning. Wij zijn de beste aanbieder in Nederland dankzij een unieke garantie: vindt u een goedkoper bedrijf voor backoffice ondersteuning, dan verlagen wij ons tarief. Maar voor wie is het uitbesteden van de backoffice geschikt? Ondernemers die uitsluitend willen ondernemen en zich niet bezig willen houden met de financiële en administratieve verplichtingen zullen de voordelen van backoffice ondersteuning direct inzien.

Backoffice voor de Uitzendbranche

J&M biedt backoffice ondersteuning voor uitzendbureaus. Dit is een zeer effectieve service voor uitzendbureaus, wij houden ons bezig met backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau en dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Spreekt dit u aan en wilt u zich volledig ontzorgen en kunnen richten op uw core business? Of bent u van plan om uw werving- en selectiebureau uit te breiden met uitzenden en misschien ook met detacheren, zonder al te hoge investering te doen? Dan is J&M backoffice support de ideale keuze voor uw uitzendbureau.

Lees meer

Salarisadministratie uitbesteden

Wilt u graag de salarisadministratie en loonadministratie uitbesteden? Dit kan! Het uitbesteden van de backoffice aan bedrijf zoals J&M neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de werving, selectie, het aannemen van nieuw personeel, en de planning/roostering, ook over de hoogte van het salaris van de medewerkers (minimaal conform CAO) bent u de baas. U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer.

Lees meer

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • Wij helpen uitzendbureaus met de backoffice
  • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
  • Uw salarisadministratie keurig geregeld
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • Altijd scherpe tarieven

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag