Informatie

/Informatie
Informatie 2018-03-21T10:32:45+00:00

Payrolling voor ondernemers

Payrolling is geschikt voor mensen die uitsluitend willen ondernemen. J&M is een ware payrollconcurrent . Wij zijn de beste aanbieder in Nederland dankzij een unieke garantie: vindt u een goedkoper payroll bedrijf, dan verlagen wij ons tarief. Maar voor wie is payrolling geschikt? Ondernemers die uitsluitend willen ondernemen en zich niet bezig willen houden met de financiële en administratieve verplichtingen zullen de voordelen van payrolling direct inzien.

Lees meer

Backoffice voor de Uitzendbranche

J&M biedt payroll backoffice voor uitzendbureaus. Dit is een zeer effectieve service voor uitzendbureaus, wij houden ons bezig met backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau en dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Spreekt dit u aan en wilt u zich volledig ontzorgen en kunnen richten op uw core business? Of bent u van plan om uw werving- en selectiebureau uit te breiden met uitzenden en misschien ook met detacheren, zonder al te hoge investering te doen? Dan is J&M payroll backoffice de ideale keuze voor uw uitzendbureau.

Lees meer

Salarisadministratie uitbesteden

Wilt u graag de salarisadministratie uitbesteden? Dit kan! Een payroll bedrijf, zoals J&M neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de werving, selectie, het aannemen van nieuw personeel, en de planning/roostering, ook over de hoogte van het salaris van de medewerkers (minimaal conform CAO) bent u de baas. U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer.

Lees meer

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag