J&M Personeelsdiensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren

Meest gestelde vragen | Zzper's


Ook voor de zzper biedt payrolling heel wat voordelen. U blijft uw eigen opdrachten werven bij uw opdrachtgever, maar de afdrachten en de facturatie doen wij allemaal. Tevens bent u in deze payroll-constructie verzekert tegen ziekte en kunt u pensioen opbouwen, veelal word dit vergeten of bewust genegeerd vanwege de kosten als u alles in eigen beheer doet.

Wat is het voordeel voor een freelancer als hij gaat payrollen?

Bij payrolling bent u verzekert tegen ziekte en bouwt u pensioen op, tevens nemen wij uw debiteurenbeheer over zodat u nooit meer achter uw geld aan hoeft te gaan


Moet ik een weekbriefje invullen?

Ja ! Uw weekbriefje moet online worden ingevuld in uw gedeelte van de online portal, deze online briefjes dienen ten alle tijden voor maandagavond 24.00 worden ingevuld. Na deze tijd sluit de portal automatisch en is het niet meer mogelijk om het briefje van de desbetreffende week in te vullen.

Wanneer het onverhoop toch mocht gebeuren dat u het weekbriefje bent vergeten in te vullen dan moet u contact opnemen met J&M Personeelsdiensten B.V.


Wanneer worden mijn facturen uitbetaald?

Bij J&M Personeelsdiensten B.V. betalen wij uw factuur uit per week-, maand- of vierwekelijks. De verwerking van de payroll-uren gebeurd via onze online portal.


Wanneer worden mijn reserveringen en/of vakantiegeld uitbetaald?

Vakantiegeld wordt jaarlijks eenmalig in mei uitbetaald. Vakantie uren kunnen in overleg worden opgenomen, deze uren worden aangevraagd via de online portal. Bij einde dienstverband worden, middels een eindafrekening alle vakantie uren en vakantiegeld tegoeden uitbetaald binnen 6 weken.


Wanneer ontvang ik mijn loonstroken en/of jaaropgave?

U ontvangt uw loonstrook in de online portal zodra het salaris is overgemaakt naar uw rekening , dus u ontvangt uw loonstrook eens per week,vier weken of maand. Uw Jaaropgave staat in januari in de online portal bij het tabje jaaropgaven.


Wat gebeurd er als ik ziek of arbeidsongeschikt word?

Als u door ziekte niet in staat bent de werkzaamheden te verrichten dan geeft u dit persoonlijk door aan J&M Personeels Diensten B.V. en aan de opdrachtgever. Weer beter? Dan vernemen wij dit ook graag.

De verantwoordelijkheid van het doorbetalen van uw salaris ligt bij J&M Personeelsdiensten B.V. Ook zorgen wij voor re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst. Wij zijn eigenrisicodrager voor de ziektewet en hebben de uitvoering hiervan aan een gespecialiseerde verzekeraar uitbesteed.

Er zijn concrete afspraken gemaakt om een herstel en de doorbetaling van uw salaris zo snel, professioneel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat u op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur bereikbaar bent voor J&M Personeelsdiensten B.V. en/of voor onze Arbodienst.


Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiƫnter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.