J&M Personeelsdiensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren

Meest gestelde vragen | Werknemers


Ook voor de werknemer biedt payrolling heel wat voordelen. De opdrachtgever is nog steeds verantwoordelijk voor het vaststellen van het salaris, maar voor vragen over de loonadministratie, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de CAO kunnen werknemers bij een ervaren partij terecht. Een payrolling-bedrijf moet namelijk op de hoogte van de laatste veranderingen blijven. Voor J&M Personeelsdiensten B.V. is Personeel & Organisatie geen bijzaak, maar de hoofdactiviteit. Daar plukken werknemers zoals u de vruchten van.

Wat is het verschil tussen een payrollbureau en uitzendbureau?

Bij payrolling werft en selecteert het bedrijf waar u aan uitgeleent bent zelf zijn werknemers, en laat u exclusief via een payrollconstructie voor hem werken. Er is dus geen sprake van tijdelijke inleen zoals via een uitzendbureau.


Moet ik een weekbriefje invullen?

Ja ! Uw weekbriefje moet online worden ingevuld in uw gedeelte van de online portal, deze online briefjes dienen ten alle tijden voor maandagavond 24.00 worden ingevuld. Na deze tijd sluit de portal automatisch en is het niet meer mogelijk om het briefje van de desbetreffende week in te vullen.

Wanneer het onverhoop toch mocht gebeuren dat u het weekbriefje bent vergeten in te vullen dan moet u contact opnemen met uw inlener en deze kan het corrigeren tot dinsdagavond 24.00.


Wanneer word mijn salaris uitbetaald?

Bij J&M Personeelsdiensten B.V. kunnen opdrachtgevers kiezen voor een week-, maand- of vierwekelijkse verloning. De verwerking van de payroll-uren gebeurd via onze online portal.


Wanneer worden mijn reserveringen en/of vakantiegeld uitbetaald?

Vakantiegeld wordt jaarlijks eenmalig in mei uitbetaald. Vakantie uren kunnen in overleg worden opgenomen, deze uren worden aangevraagd via de online portal. Bij einde dienstverband worden, middels een eindafrekening alle vakantie uren en vakantiegeld tegoeden uitbetaald binnen 6 weken.


Ik heb geen email adres wat nu ?

Dan adviseren wij u contact op te nemen met J&M Personeelsdiensten B.V. een van onze deskundige medewerkers kan u dan verder helpen om een emailadres te verkrijgen .


Wanneer ontvang ik mijn loonstroken en/of jaaropgave?

U ontvangt uw loonstrook in de online portal zodra het salaris is overgemaakt naar uw rekening , dus u ontvangt uw loonstrook eens per week,vier weken of maand. Uw Jaaropgave staat in januari in de online portal bij het tabje jaaropgaven.


Wat gebeurd er als ik ziek of arbeidsongeschikt word?

Als u door ziekte niet in staat bent de werkzaamheden te verrichten dan geeft u dit persoonlijk door aan J&M Personeels Diensten B.V. en aan de opdrachtgever. Weer beter? Dan vernemen wij dit ook graag.

De verantwoordelijkheid van het doorbetalen van uw salaris ligt bij J&M Personeelsdiensten B.V. Ook zorgen wij voor re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst. Wij zijn eigenrisicodrager voor de ziektewet en hebben de uitvoering hiervan aan een gespecialiseerde verzekeraar uitbesteed.

Er zijn concrete afspraken gemaakt om een herstel en de doorbetaling van uw salaris zo snel, professioneel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat u op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur bereikbaar bent voor J&M Personeelsdiensten B.V. en/of onze Arbodienst.


Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiƫnter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.