J&M Personeelsdiensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren

Meest gestelde vragen | Werkgevers


Er is heel wat voor payrolling te zeggen. In plaats van werkgever bent u opdrachtgever. U blijft dus verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van uw medewerkers, maar hoeft u niet langer zorgen te maken over taken die verwant zijn aan human resources:

 • Geen bekommeringen over wet en regelgeving.
 • Geen 'lastige' arbeidsrechtelijke vragen.
 • Facturen aan pensioenverzekeringen, Arbodienst en diverse personeelsverzekeringen worden voor u betaald.
 • Aangiftes van UWV- premies en Loonbelasting worden tijdig verricht.
 • Verzuimbegeleiding wordt professioneel verzorgd.
 • Tijdige melding wanneer een arbeidsovereenkomst eindigt en/of verlengd moet worden.


Kortom, met payrolling bespaart u uzelf een hoop moeite en tijd. Daardoor kunt u zich volledig richten op uw core business. Zoals het hoort.

Verandert de CAO voor mijn personeel?

J&M Personeels Diensten B.V. is aangesloten bij de NBBU, waarmee uw personeel onder deze CAO valt (2014). Uw werknemers ontvangen een ruim pakket reserveringen van 21,7% vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en wachtdagcompensatie). Verder is het mogelijk het pakket arbeidsvoorwaarden aan te vullen met voorwaarden uit de eigen CAO, zoals bijvoorbeeld toeslaguren en overige vergoedingen.


Wat moet ik doen als ik nieuwe medewerkers aanneem?

Een nieuwe medewerker kunt u digitaal bij ons aanmelden. Na uw inschrijving kunt u met uw eigen inloggegevens inloggen op Flexuur. Op deze pagina kunt u nieuwe medewerkers in ons payrolling-systeem inschrijven. Daarnaast kunt u de formulieren met de gegevens van uw werknemers laten tekenen.


Wie is aansprakelijk?

De verantwoordelijkheid voor veiligheid op de werkvloer is in handen van het bedrijf waar de medewerker zijn werk uitvoert. Met andere woorden: u blijft dus hoofdelijk aansprakelijk voor alles wat gebeurt met medewerkers onder werktijd, op de werkvloer en binnen het bedrijfsterrein. Voor werkgevers bestaan verschillende verzekeringen om deze aansprakelijkheid te dekken. Ook hierover kan J&M Personeelsdiensten B.V. uiteraard adviseren.


Hoe ontvang ik mijn facturen?

U al uw payroll facturen raadplegen op Flexuur de online portal. Flexuur is uw online afdeling personeelszaken, waar u een overzicht heeft van medewerkers, contracten, facturen en loonstroken. Dankzij dit systeem kunt u online de uren invoeren en/of accorderen..


Hoe kan ik de facturen betalen?

U kunt in flexuur met ideal betalen. Op die manier neemt J&M Personeelsdiensten B.V. u werk uit handen dan hoeft u niet meer in te loggen bij uw bank en de facturen handmatig in te voeren . Een andere betaalwijze is middels een overschrijving, waaraan een termijn van maximaal vier weken is gekoppeld dit is echter alleen beschikbaar als u in onze kredietverzekering valt.


Is payrolling voor mijn bedrijf of branche wel geschikt?

Payrolling is voor vrijwel elke onderneming/ branche geschikt. Er zijn enkele uitzonderingen zoals de taxi en beveiligings branche daar zit een limiet aanvast voor het aantal ingehuurde krachtenWilt u meer weten, neem dan contact met ons op.


Moet ik mijn medewerkers doorbetalen wanneer ze ziek zijn?

NEE . U betaalt aan J&M Personeelsdiensten B.V. alleen de daadwerkelijke gemaakte uren. Het ziekterisico en de loondoorbetalingsverplichting ligt bij J&M Personeelsdiensten B.V.


Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

 • Deskundig personeel
 • NEN 4400-1 certificering
 • Kapitaal Krachtig
 • WKA
 • G-Rekening
 • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiƫnter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.