Faq ZZP’ers

//Faq ZZP’ers
Faq ZZP’ers 2019-07-10T12:59:28+00:00

Ook voor de ZZP’er biedt backoffice ondersteuning heel wat voordelen.

U blijft uw eigen opdrachten werven bij uw opdrachtgever, maar de afdrachten en de facturatie doen wij allemaal. Tevens bent u in deze backoffice-constructie verzekerd tegen ziekte en kunt u pensioen opbouwen. Veelal word dit vergeten of bewust genegeerd vanwege de kosten als u alles in eigen beheer doet.

Bij backoffice ondersteuning bent u verzekert tegen ziekte en bouwt u pensioen op, tevens nemen wij uw debiteurenbeheer over zodat u nooit meer achter uw geld aan hoeft te gaan

Ja ! Uw weekbriefje moet online worden ingevuld in uw gedeelte van de online portal, deze online briefjes dienen ten alle tijden voor maandagavond 24.00 worden ingevuld. Na deze tijd sluit de portal automatisch en is het niet meer mogelijk om het briefje van de desbetreffende week in te vullen.

Wanneer het onverhoop toch mocht gebeuren dat u het weekbriefje bent vergeten in te vullen dan moet u contact opnemen met J&M

Bij J&M betalen wij uw factuur uit per week-, maand- of vierwekelijks. De verwerking van de uren gebeurd via onze online portal.

Vakantiegeld wordt jaarlijks eenmalig in mei uitbetaald. Vakantie uren kunnen in overleg worden opgenomen, deze uren worden aangevraagd via de online portal. Bij einde dienstverband worden, middels een eindafrekening alle vakantie uren en vakantiegeld tegoeden uitbetaald binnen 6 weken.

U ontvangt uw loonstrook in de online portal zodra het salaris is overgemaakt naar uw rekening , dus u ontvangt uw loonstrook eens per week,vier weken of maand. Uw Jaaropgave staat in januari in de online portal bij het tabje jaaropgaven.

Als u door ziekte niet in staat bent de werkzaamheden te verrichten dan geeft u dit persoonlijk door aan J&M Personeels Diensten B.V. en aan de opdrachtgever. Weer beter? Dan vernemen wij dit ook graag.

De verantwoordelijkheid van het doorbetalen van uw salaris ligt bij J&M Ook zorgen wij voor re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst. Wij zijn eigenrisicodrager voor de ziektewet en hebben de uitvoering hiervan aan een gespecialiseerde verzekeraar uitbesteed.

Er zijn concrete afspraken gemaakt om een herstel en de doorbetaling van uw salaris zo snel, professioneel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat u op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur bereikbaar bent voor J&M en/of voor onze Arbodienst.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag