Faq werknemers

//Faq werknemers
Faq werknemers 2019-07-10T12:56:26+00:00

Ook voor de werknemer biedt backoffice ondersteuning heel wat voordelen. De opdrachtgever is nog steeds verantwoordelijk voor het vaststellen van het salaris, maar voor vragen over de loonadministratie, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de CAO kunnen werknemers bij een ervaren partij terecht.

Een backoffice-bedrijf moet namelijk op de hoogte van de laatste veranderingen blijven. Voor J&M is Personeel & Organisatie geen bijzaak, maar de hoofdactiviteit. Daar plukken werknemers zoals u de vruchten van!

Bij backoffice ondersteuning werft en selecteert het bedrijf waar u aan uitgeleend bent zelf zijn werknemers, en laat u exclusief voor hem werken. Er is dus geen sprake van tijdelijke inleen zoals via een uitzendbureau.

Ja! Uw weekbriefje moet online worden ingevuld in uw gedeelte van de online portal, deze online briefjes dienen ten alle tijden voor maandagavond 24.00 worden ingevuld. Na deze tijd sluit de portal automatisch en is het niet meer mogelijk om het briefje van de desbetreffende week in te vullen.

Wanneer het onverhoopt toch mocht gebeuren dat u het weekbriefje bent vergeten in te vullen dan moet u contact opnemen met uw inlener en deze kan het corrigeren tot dinsdagavond 24.00.

Bij J&M kunnen opdrachtgevers kiezen voor een week-, maand- of vierwekelijkse verloning. De verwerking van de uren gebeurd via onze online portal.

Vakantiegeld wordt jaarlijks eenmalig in mei uitbetaald. Vakantie uren kunnen in overleg worden opgenomen, deze uren worden aangevraagd via de online portal. Bij einde dienstverband worden, middels een eindafrekening alle vakantie uren en vakantiegeld tegoeden uitbetaald binnen 6 weken.

Dan adviseren wij u contact op te nemen met J&M een van onze deskundige medewerkers kan u dan verder helpen om een emailadres te verkrijgen .

U ontvangt uw loonstrook in de online portal zodra het salaris is overgemaakt naar uw rekening , dus u ontvangt uw loonstrook eens per week,vier weken of maand. Uw Jaaropgave staat in januari in de online portal bij het tabje jaaropgaven.

Als u door ziekte niet in staat bent de werkzaamheden te verrichten dan geeft u dit persoonlijk door aan J&M Personeels Diensten B.V. en aan de opdrachtgever. Weer beter? Dan vernemen wij dit ook graag.

De verantwoordelijkheid van het doorbetalen van uw salaris ligt bij J&M Ook zorgen wij voor re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst. Wij zijn eigenrisicodrager voor de ziektewet en hebben de uitvoering hiervan aan een gespecialiseerde verzekeraar uitbesteed.

Er zijn concrete afspraken gemaakt om een herstel en de doorbetaling van uw salaris zo snel, professioneel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat u op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur bereikbaar bent voor J&M en/of onze Arbodienst.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag