Faq werkgevers

//Faq werkgevers
Faq werkgevers 2019-07-09T13:28:01+00:00

Er is heel wat voor backoffice ondersteuning te zeggen. In plaats van werkgever bent u opdrachtgever. U blijft dus verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van uw medewerkers, maar hoeft u niet langer zorgen te maken over taken die verwant zijn aan human resources:

 • Geen bekommeringen over wet en regelgeving.
 • Geen ‘lastige’ arbeidsrechtelijke vragen.
 • Facturen aan pensioenverzekeringen, Arbodienst en diverse personeelsverzekeringen worden voor u betaald.
 • Aangiftes van UWV- premies en Loonbelasting worden tijdig verricht.
 • Verzuimbegeleiding wordt professioneel verzorgd.
 • Tijdige melding wanneer een arbeidsovereenkomst eindigt en/of verlengd moet worden.

Kortom, met backoffice ondersteuning bespaart u uzelf een hoop moeite en tijd. Daardoor kunt u zich volledig richten op uw core business. Zoals het hoort.

J&M Personeels Diensten B.V. is aangesloten bij de NBBU, waarmee uw personeel onder deze CAO valt (2014). Uw werknemers ontvangen een ruim pakket reserveringen van 21,7% vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en wachtdagcompensatie). Verder is het mogelijk het pakket arbeidsvoorwaarden aan te vullen met voorwaarden uit de eigen CAO, zoals bijvoorbeeld toeslaguren en overige vergoedingen.

Een nieuwe medewerker kunt u digitaal bij ons aanmelden. Na uw inschrijving kunt u met uw eigen inloggegevens inloggen op Flexuur. Op deze pagina kunt u nieuwe medewerkers in ons backoffice-systeem inschrijven. Daarnaast kunt u de formulieren met de gegevens van uw werknemers laten tekenen.

De verantwoordelijkheid voor veiligheid op de werkvloer is in handen van het bedrijf waar de medewerker zijn werk uitvoert. Met andere woorden: u blijft dus hoofdelijk aansprakelijk voor alles wat gebeurt met medewerkers onder werktijd, op de werkvloer en binnen het bedrijfsterrein. Voor werkgevers bestaan verschillende verzekeringen om deze aansprakelijkheid te dekken. Ook hierover kan J&M uiteraard adviseren.

U kunt al uw backoffice facturen raadplegen op Flexuur de online portal. Flexuur is uw online afdeling personeelszaken, waar u een overzicht heeft van medewerkers, contracten, facturen en loonstroken. Dankzij dit systeem kunt u online de uren invoeren en/of accorderen..

U kunt in flexuur met ideal betalen. Op die manier neemt J&M u werk uit handen dan hoeft u niet meer in te loggen bij uw bank en de facturen handmatig in te voeren . Een andere betaalwijze is middels een overschrijving, waaraan een termijn van maximaal vier weken is gekoppeld dit is echter alleen beschikbaar als u in onze kredietverzekering valt.

Backoffice ondersteuning is voor vrijwel elke onderneming/ branche geschikt. Er zijn enkele uitzonderingen zoals de taxi en beveiligingsbranche. Hier zit een limiet aan vast voor het aantal ingehuurde krachten.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

NEE . U betaalt aan J&M alleen de daadwerkelijke gemaakte uren. Het ziekterisico en de loondoorbetalingsverplichting ligt bij J&M

Waarom J&M?

 • Deskundig personeel

 • NEN 4400-1 certificering

 • Kapitaal krachtig

 • WKA

 • G-rekening

 • VCU gecertificeerd

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag