Transport: ‘backoffice ondersteuning is een uitkomst’

//Transport: ‘backoffice ondersteuning is een uitkomst’
Transport: ‘backoffice ondersteuning is een uitkomst’ 2019-07-10T12:50:49+00:00

Transport: ‘backoffice ondersteuning is een uitkomst’

Dat het hard werken in het transport is, hoeven wij u niet te vertellen. Dat u een bepaalde werkzaamheden kunt uitbesteden, is u ook al bekend. Maar hoeveel kost het nu eigenlijk om uw salarisadministratie en loonadministratie extern te laten verzorgen? Wat zijn de mogelijkheden en over welke randzaken hoeft u zich dan niet meer te bekommeren? Op deze pagina vindt u het antwoord op deze en andere vragen.

J&M Personeelsdiensten is een aanbieder van backoffice ondersteuning die landelijk actief is. Wij hebben vele transportbedrijven in ons bestand, die wij dankzij ons softwarepakket prima op afstand kunnen bedienen. Tegen een lage prijs verzorgen wij de volgende vervelende klusjes, zodat u zich maximaal op uw logistieke werkzaamheden kunt concentreren:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Wij verzorgen ook de backoffice van uitzendbureaus

Uitbesteden van uw backoffice

J&M Personeelsdiensten heeft een speciaal softwarepakket laten ontwikkelen dat werknemers in staat stelt om online hun gewerkte uren door te geven en eerdere loonstrookjes in te zien. Het is dus niet nodig om fysiek bij ons langs te gaan, wat de snelheid en efficiency van onze samenwerking ten goede komt. Een ander voordeel is dat ons softwarepakket voor een grote prijsbesparing zorgt. Hieronder vertellen wij daar meer over.

Gegarandeerd het laagste tarief

Dankzij onze gestroomlijnde bedrijfsvoering en moderne aanpak besparen wij kosten, wat u terugziet in onze lage tarieven. Wij zijn er zo zeker van dat dit het voordeligste tarief van Nederland is, dat wij een gewaagde garantie bieden: de laagsteprijsgarantie. Dus we wacht u nog op? Neem nu contact op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een scherpe offerte op te maken voor ondersteuning van uw backoffice.