Recreatie: payrolling ontzorgt

//Recreatie: payrolling ontzorgt
Recreatie: payrolling ontzorgt 2018-03-20T08:58:54+00:00

Recreatie: payrolling ontzorgt

Wat voor buitenstaanders een ironische tegenstelling lijkt, is voor u de dagelijkse realiteit: het is hard werken in uw recreatiebedrijf. Iedere vorm van hulp is dan ook van harte welkom. Een payrollbedrijf is een goed voorbeeld van zo’n hulp. J&M Personeelsdiensten verzorgt uw salarisadministratie waardoor u meer tijd over heeft om aan uw gasten te besteden. En dat komt de kwaliteit van uw attractie ten goede. Concreet klaren wij de volgende vervelende klusjes:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Maandelijkse loonbetalingen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Online Payrolling

U wilt zoveel mogelijk tijd bij uw gasten doorbrengen. Een payroller die u verplicht om veel kilometers te maken is dan ook geen optie. Wat dat betreft valt u bij ons met uw neus in de boter: wij werken met een in huis ontwikkeld softwarepakket dat u in staat stelt om online de gewerkte uren door te geven en eerdere loonstrookjes in te zien. Dat scheelt beide partijen tijd en kosten. Daarnaast stelt het ons in staat uw medewerkers maandelijks stipt uit te betalen. Hebben zij nog vragen over bijvoorbeeld hun arbeidscontract, dan kunnen ze daarvoor ook bij ons terecht. Payrolling ontzorgt, zodat u zich weer kunt concentreren op uw recreatiebedrijf.

Gegarandeerd de beste

J&M stuurt haar klanten wekelijks een factuur. Het bedrag daarop is gebaseerd op het totale brutoloon in het bedrijf van de klant, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Wij zijn er zo zeker van dat dit de laagste omrekenfactor van Nederlandse payrollers is, dat wij een laagsteprijsgarantie hanteren: vindt u een goedkopere payroller voor de recreatieve sector, laat het ons dan weten en wij betalen het verschil.

Profiteer van uw bezoek aan deze site en sla spijkers met koppen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, waarbij u de mogelijkheden tot samenwerking met ons verkent en een vlijmscherpe offerte ontvangt. Tot ziens?