Recreatie: backoffice ondersteuning ontzorgt

//Recreatie: backoffice ondersteuning ontzorgt
Recreatie: backoffice ondersteuning ontzorgt 2019-07-10T12:46:37+00:00

Recreatie: ontzorgen door backoffice uitbesteden

Wat voor buitenstaanders een ironische tegenstelling lijkt, is voor u de dagelijkse realiteit: het is hard werken in uw recreatiebedrijf. Iedere vorm van hulp is dan ook van harte welkom. Het uitbesteden van uw backoffice aan een extern bedrijf is een goed voorbeeld van zo’n hulp. J&M Personeelsdiensten verzorgt uw salarisadministratie en loonadministratie waardoor u meer tijd over heeft om aan uw gasten te besteden. En dat komt de kwaliteit van uw attractie ten goede. Concreet klaren wij de volgende vervelende klusjes:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Maandelijkse loonbetalingen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Wij verzorgen ook de backoffice van uitzendbureaus

Backoffice ondersteuning geeft u meer tijd

U wilt zoveel mogelijk tijd bij uw gasten doorbrengen. Wat dat betreft valt u bij ons met uw neus in de boter: wij werken met een in huis ontwikkeld softwarepakket dat u in staat stelt om online de gewerkte uren door te geven en eerdere loonstrookjes in te zien. Dat scheelt beide partijen tijd en kosten. Daarnaast stelt het ons in staat uw medewerkers maandelijks stipt uit te betalen. Hebben zij nog vragen over bijvoorbeeld hun arbeidscontract, dan kunnen ze daarvoor ook bij ons terecht. Het uitbesteden van uw backoffice ontzorgt, zodat u zich weer kunt concentreren op uw recreatiebedrijf.

Gegarandeerd de beste

J&M stuurt haar klanten wekelijks een factuur. Wij zijn er zo zeker van dat dit het voordeligste tarief van alle Nederlandse aanbieders van backoffice ondersteuningen hanteren, dat wij een laagsteprijsgarantie hanteren: vindt u een goedkopere partij voor de recreatieve sector om uw backoffice uit te besteden, laat het ons dan weten en wij betalen het verschil.

Profiteer van uw bezoek aan deze site en sla spijkers met koppen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, waarbij u de mogelijkheden tot samenwerking met ons verkent en een vlijmscherpe offerte ontvangt. Tot ziens?