Payrolling voor evenementen

//Payrolling voor evenementen
Payrolling voor evenementen 2018-03-20T08:54:15+00:00

Payrolling voor evenementen

Evenementen organiseren is een boeiende business. Er komt enorm veel bij kijken en u draait onregelmatige uren. Randzaken die niet direct te maken hebben met het organiseren van festivals, beurzen, markten, concerten, presentaties of shows wilt u dan ook echt niet op uw bord hebben. Het is daarom verstandig om vervelende klusjes uit te besteden aan bedrijven die hier hun specialiteit van hebben gemaakt. J&M is zo’n bedrijf: wij zijn gespecialiseerd in het klaren van financieel-administratieve klussen – onder één noemer heet dit payrolling. Zo dragen wij zorg voor de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Afdragen van sociale premies
  • Maken van jaaropgaves
  • Volgen van de juiste ontslagprocedures
  • Loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Of u nu vaste medewerkers heeft of per evenement extra hulp inroept, payrolling is een ware uitkomst voor bedrijven in de evenementenbranche.

Zó werkt payrolling

Wanneer u een overeenkomst aangaat met een payrollbedrijf, komen uw werknemers juridisch gezien bij ons in dienst. U houdt nog steeds de touwtjes stevig in handen, maar wij nemen de saaie en tijdrovende klusjes van over. U zag hierboven al om welke zaken en taken het ging. Bij een payrollconstructie blijft u bijvoorbeeld bepalen wie u in dienst neemt, voor hoe lang contracten geldig zijn en hoeveel uw medewerkers betaald krijgen. Wij knappen vervolgens het vuile werk op. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket, waar u en uw medewerkers ook toegang toe krijgen, kunt u online de gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien.

Dit verspoedigt niet alleen de maandelijkse uitbetaling, maar stelt ons ook in staat om kosten te besparen en die besparingen aan onze klanten door te berekenen. Met anderen woorden: bij ons betaalt u de laagste prijs. Sterker nog: vindt u ergens anders een goedkoper payrollbedrijf voor evenementenbureaus, dan betalen wij zonder morren het verschil in prijs. Neem nu meteen contact met ons op voor een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken en u een offerte op maat te maken.