Payrolling voor de petrochemische industrie

//Payrolling voor de petrochemische industrie
Payrolling voor de petrochemische industrie 2018-03-20T08:58:36+00:00

Payrolling voor de petrochemische industrie

Er zijn klusjes die maar beter niet zelf kunt uitvoeren. Werkzaamheden die u alleen maar van uw core business afhouden en daarom min of meer verspilde tijd zijn. Wanneer het om essentiële werkzaamheden gaat –met andere woorden: een noodzakelijk kwaad– is een goede oplossing het uitbesteden van deze activiteiten. De salarisadministratie is daar een goed voorbeeld van. Door de werkzaamheden rondom de loonadministratie uit te besteden aan een payrollbedrijf, heeft u uw handen weer vrij. J&M is misschien wel de beste payrollaanbieder voor de petrochemische industrie. Wij nemen de volgende taken van u over:

  • Jaaropgaven
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Correcte ontslagprocedures
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Advies omtrent CAO- en wetswijzigingen

Uw online Payroller

Wanneer u een payrollbedrijf inschakelt, komen uw petrochemische werknemers juridisch gesproken bij ons in dienst. Dat stelt ons in staat om de salarisadministratie voor u te verzorgen, zodat uw medewerkers keer op keer op tijd worden betaald. Waar andere payrollers nog gebruikmaken van formulieren en papiertjes, hebben wij ons vol enthousiasme op de 21e eeuw gestort. Uw medewerkers en u krijgen bij ons toegang tot een softwarepakket waarmee ze online hun gewerkte uren kunnen doorgeven en eerdere loonstrookjes in kunnen zien.

De laagste tarieven

Dankzij onze online aanpak kunnen wij lage prijzen hanteren. We besparen namelijk veel kosten door niet veel minder te hoeven reizen en achter gegevens aan te moeten zitten. Het is bijna verbazingwekkend dat andere payrollbedrijven hier niet optimaal gebruik van maken. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak kunnen wij een bijzondere garantie bieden: een laagsteprijsgarantie. Die houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u een payroller voor de petrochemische industrie vindt met lagere tarieven. Dus waar wacht u op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, waarbij wij vrijblijvend een scherpe offerte opstellen.