Payrolling voor de horeca

//Payrolling voor de horeca
Payrolling voor de horeca 2018-03-20T08:55:04+00:00

Payrolling voor de horeca

Of u nu een bar, grand café, restaurant of hotel runt, over één ding zult u het eens zijn: in de horeca is het hard werken. Dingen die u afleiden van het bedienen van uw klanten en gasten zijn daarbij natuurlijk onvermijdelijk. Het is alleen zaak om die afleidingen tot een minimum te beperken.

Wat dat betreft is het een goed idee om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat kan door een payrollbedrijf in de arm te nemen. U raadt het al: J&M Personeelsdiensten is zo’n payroller. Ons team van goed opgeleide en ervaren accountants is helemaal op de hoogte van de nieuwste CAO-en wetswijzigingen en zorgt ervoor dat u uw financieel-administratieve verplichtingen netjes nakomt.

Zó werkt ons payrollbedrijf

Wanneer u met ons in zee gaat, komen uw werknemers juridisch bij ons in dienst. Dit stelt ons in staat om hun lonen stipt en snel uit te betalen, uw jaaropgaven te maken, arbeidscontracten te verzorgen en ontslagprocedures te begeleiden. Zo heeft heel wat zorgen minder. En dat is wel zo prettig in een drukke business als de horeca. U vraagt zich wellicht af hoe wij te werk gaan. Onze aanpak verschilt mogelijk van die van anderen payrollers, die log zijn en niet zo efficiënt. J en M heeft speciaal voor haar klanten een softwarepakket laten ontwikkelen. Hiermee kunt uur kunnen uw werknemers online hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel te werken, maar ook om veel kosten te besparen. En dat heeft geleid tot een bijzondere garantie.

Laagsteprijsgarantie

U leest het goed: wij zijn er zo zeker van dat wij de laagste payrolling-prijzen voor de horeca hanteren, dat wij een gewaagde garantie bieden: de laagsteprijsgarantie. Blijkt er ergens anders een payrollbedrijf te zijn dat dezelfde diensten voor minder geld een lager tarief aanbiedt, dan betalen wij zonder morren het verschil. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag contact op om de mogelijkheden voor payrolling in uw horeca-onderneming te bespreken.