Payrolling voor de bouw

//Payrolling voor de bouw
Payrolling voor de bouw 2018-03-20T08:52:52+00:00

Payrolling voor de bouw

U bent actief in de bouw, waar u al druk genoeg mee bent. Maar dan zijn er ook nog allerlei randzaken waar u verantwoordelijkheid voor dient te nemen. Een voorbeeld daarvan is de salarisadministratie. Dit noodzakelijke kwaad kan heel wat tijd en moeite kosten. Misschien heeft u er zelfs aparte mensen voor in dienst genomen. Dankzij een payrollbedrijf is dat niet langer nodig. Wij nemen u met plezier de volgende werkzaamheden uit handen:

  • Lonen uitbetalen
  • Jaaropgaven opstellen
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Wat doet een payrollbedrijf?

Wanneer u een payroller inhuurt, komen uw werknemers juridisch in dienst van dat bedrijf. Dit klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Bij J&M kunt u op elk moment onder deze overeenkomst uit. U houdt de touwtjes stevig in handen en beslist over het aannemen en ontslaan van medewerkers. Ook bepaalt huij nog steeds wie hoeveel verdient. U blijft dus de baas, maar heeft veel minder werk aan de administratieve rompslomp die bij de salariëring komt kijken. Zo kunt u zich maximaal concentreren op uw core business: het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden.

Unieke laagsteprijsgarantie

Wij zijn er trots op de beste payroller van Nederland te zijn. U hoeft ons niet op ons woord te geloven; informeert u maar eens bij de concurrent. Vindt u ergens anders een lagere prijs voor dezelfde payrolldiensten, dan betalen wij zonder morren het verschil. Zó zeker zijn wij ervan dat we de voordeligste payroller voor bouwbedrijven zijn.

Meer weten over onze unieke online dienstverlening of onze prijzen? Profiteer dan van uw bezoek aan deze site en neem contact op om een afspraak te maken. Wij komen met plezier bij u langs om onze werkwijze verder toe te lichten, om concreet te vertellen hoe wij uw administratieve lasten verlichten en hoe voordelig wij zijn.