Payrolling: uitkomst voor detailhandel

//Payrolling: uitkomst voor detailhandel
Payrolling: uitkomst voor detailhandel 2018-03-20T08:53:57+00:00

Payrolling: uitkomst voor detailhandel

De detailhandel is een enerverende tak van zakendoen. Er komen onderhandelingsvaardigheden bij kijken, logistiek inzicht, een neusje voor trends en empatie voor de klant. Als u over deze combinatie van kwaliteiten en vaardigheden beschikt, is het runnen van uw winkel of winkelketen een waar genot. Zaken die u daarvan afleiden zijn dan alleen maar vervelend. Denk hierbij aan de loonadministratie, die maandelijks vele uren of misschien wel dagen van uw tijd kost.

Het liefst concentreert u zich op uw core business. Dus waarom zou u de vervelende klusjes niet uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn eigen specialiteit van heeft gemaakt? Een payrollbedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van financieel-administratieve klussen. J&M Personeelsdiensten is uw partner als het gaat om de salarisadministratie in de detailhandel. Op deze pagina leggen wij u uit hoe het werkt en waarom wij zo voordelig zijn.

Uw online payroller

Payrolling is een juridische oplossing waarbij uw werknemers bij ons in dienst komen. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een waterdichte constructie die u wel de lusten, maar niet de lasten geeft van het werkgeverschap. U bepaalt nog steeds wie u aanneemt en ontslaat, wat hun lonen zijn en wat voor werk zij doen, maar wij dragen zorg voor het uitbetalen van de salarissen en het opstellen van de arbeidscontracten. Ook zijn wij een vraagbaak voor uw werknemers, zodat u geen lastige vragen meer hoeft te beantwoorden.

J&M is uniek omdat wij een online softwarepakket bieden waarin uw werknemers hun gewerkte uren kunnen doorgeven en hun eerdere loonstrookjes kunnen inzien. Dankzij deze gestroomlijnde aanpak besparen wij veel kosten, die u weerspiegeld ziet in onze lage prijzen.

Gegarandeerd de laagste prijs

Bedrijven in de de detailhandel hebben met veel kosten te maken. Dat begrijpen wij goed, en daarom beperken wij onze prijzen tot het minimum. Op die manier kunnen zoveel mogelijk winkels van onze diensten gebruikmaken. U krijgt van ons wekelijks een factuur die is gebaseerd op het totale brutoloon in uw detailhandel, vermenigvuldigd met onze zeer lage omrekenfactor. Wij bieden zelfs een laagsteprijsgarantie. Meer weten? Profiteer van uw bezoek aan deze site en neem meteen contact op voor een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs. Tot ziens?