Payrolling in fitness en sport

//Payrolling in fitness en sport
Payrolling in fitness en sport 2018-03-20T08:54:31+00:00

Payrolling in fitness en sport

Een yogastudio, fitnesszaal of sportschool is een mooie business. Er komt veel bij kijken, waardoor het begrijpelijk is dat u bepaalde randzaken wilt uitbesteden. Vervelende klusjes zoals de loonadministratie kunt u daarom het beste overlaten aan een gespecialiseerde partijen: een payrollbedrijf. J&M is zo’n bedrijf, en niet zomaar één. Wij hebben al vele fitness en sportscholen in ons klantenbestand en voegen u daar graag aan toe. Wat ons zo uniek maakt? Ons brede o inclusief dienstenpakket tegen de allerlaagste prijzen. Over die prijzen hebben wij het straks, maar bekijkt u nu alvast welke vervelende klussen en verantwoordelijkheden wij u uit handen kunnen nemen:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Voor elk bedrijf met werknemers

Payrolling is een geschikte oplossing voor alle sportverenigingen die werknemers in dienst hebben. Bij een payrollconstructie komen uw medewerkers juridisch gezien bij ons in dienst. Dat maakt ons o.a. verantwoordelijk voor de loonuitbetaling, die wij maandelijks stipt en snel verzorgen. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket geeft u online de gewerkte uren door en kunnen uw werknemers ook via internet hun loonstrookjes inzien.

Laagsteprijsgarantie

Onze gestroomlijnde aanpak met de online ondersteuning bespaart veel kosten. Die besparing ziet u weerspiegeld in de wekelijkse factuur die u van ons ontvangt. Het factuurbedrag is gebaseerd op het totale brutoloon in uw sportschool of fitnesszaal, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Wij zijn er zeker van dat deze omrekenfactor de laagste van Nederland is. Zo zeker, dat wij bereid zijn een gewaagde belofte te doen: onze laagsteprijsgarantie houdt in dat u het verschil betaald krijgt wanneer u een andere payroller vind met lagere tarieven. Dus profiteer nu van uw bezoek aan deze website en neem contact met ons op voor een afspraak.