Payrolling: ideaal voor de Afbouw

//Payrolling: ideaal voor de Afbouw
Payrolling: ideaal voor de Afbouw 2018-03-20T08:52:01+00:00

Payrolling: ideaal voor de Afbouw

U bent actief in de afbouw en heeft daar uw handen al vol aan. Waarom besteed u vervelende en tijdrovende klusjes dan niet uit aan een bedrijf dat daar helemaal gespecialiseerd in is? Wij hebben het over de salarisadministratie – een noodzakelijk kwaad waar heel wat rompslomp bij komt kijken. Een payrollbedrijf kan u deze werkzaamheden en verplichtingen uit handen nemen. Zo draag wij onder andere zorg voor de volgende zaken:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Onlinepayroller

Daarnaast betalen wij maandelijks de lonen uit. Doordat wij gebruik maken van een in huis ontwikkeld softwarepakket, kunnen wij veel kosten besparen. Die besparing resulteert in een prettig laag tarief. Daarnaast werken wij zo ook stukken sneller. Uw medewerkers worden dan ook maand in, maand uit stipt op tijd betaald.

Is dat even handig: uw werknemers kunnen online hun gewerkte uren aan ons doorgeven. Ook zien ze via onze software hun loonstrookjes in. Wanneer ze vragen over hun contract hebben, kunnen zij ook bij ons terecht. Zo hoeft u zich nergens anders meer druk over te maken dan over de afbouw. Wel zo prettig, toch?

De laagste prijs voorpayrolling

Bij ons is uw wekelijkse factuur gebaseerd op het totale brutoloon in uw afbouwbedrijf, vermenigvuldigd met een lage omrekenfactor. Wij zijn er zeker van dat dit de laagste omrekenfactor van Nederland is. Om die bewering kracht bij te zetten, bieden wij een laagsteprijsgarantie. Die houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u achteraf een goedkopere payroller voor de afbouw vindt. Dus waar wacht u nog op? Neem nu meteen contact met ons op voor een afspraak. Wij vertellen u graag concreet hoe wij u kunnen helpen en wat onze tarieven precies zijn.