Payrollaanbieder voor de Landbouw

//Payrollaanbieder voor de Landbouw
Payrollaanbieder voor de Landbouw 2018-03-20T08:56:53+00:00

Payrollaanbieder voor de Landbouw

Het is hard werken in de landbouw. Soms bent u voor het ochtendgloren al uit de veren en schuift u na het donker worden pas weer aan de keukentafel aan. Toch doet u niets liever dan met uw handen en met zware machines werken. De salarisadministratie doen is een noodzakelijk kwaad dat u van het echte werk afhoudt. Geen wonder dat u op zoek bent naar een payrollbedrijf dat met landbouwers samenwerkt.

J&M Personeelsdiensten is zo’n payroller. Onze dienstverlening is geschikt voor alle ondernemers met één of meerdere medewerkers in dienst. Wij besparen u de moeite en tijd die in het verrichten van de loonadministratie gaat zitten. En dat de taken die daarbij horen niet tot de maandelijkse uitbetalingen beperkt blijven, hoeven wij u niet te vertellen. Neem ons in de arm en profiteer van hulp op de volgende gebieden:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Uw online payroller

De wereld is flink veranderd sinds de introductie van internet. Ook als landbouwer kunt u hier uw slaatje uit slaan, wat u ongetwijfeld al op de één of andere manier doet. Daar komt nóg een manier bij, want dankzij het softwarepakket van J&M kunnen uw medewerkers online hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Wij hoeven dus niet bij uw boerderij langs te gaan en evenmin hoeft u naar ons toe te komen voor payrolling. En dat is maar goed ook, want voor veel van de landbouwers in ons bestand is Veghel toch net iets te ver.

Omdat payrolling goedkoper kan

Gaat u met ons in zee, dan komen uw medewerkers juridisch gezien bij ons in dienst. Toch houdt u de teugels in handen en beslist u over het aannemen of ontslaan van medewerkers en over de hoogte van hun loon. Ook kunt u de samenwerking op elk moment beëindigen. In de praktijk gebeurt het niet omdat payrolling ontzorgt en .

Interesse? Bel ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking, waarbij wij een vlijmscherpe offerte (met laagsteprijsgarantie) voor payrolling opstellen.