Overheid: ‘payrolling ontzorgt’

//Overheid: ‘payrolling ontzorgt’
Overheid: ‘payrolling ontzorgt’ 2018-03-20T08:58:06+00:00

Overheid: ‘payrolling ontzorgt’

Het huidige regeringsbeleid bepaalt de dagelijkse taken van uw overheidsinstelling. Uw collega’s zijn ambtenaren met een goede opleiding en relevante werkervaring; de beste professionals in hun werk gebied. Waar u hen niet mee wilt opzadelen, zijn randzaken zoals de financiële administratie. Daarom is het een goed idee om deze uit te besteden aan een extern bedrijf: een payrollbedrijf.

J&M is zo’n payroller. Wij verzorgen de salarisadministratie en een reeks hieraan gerelateerde klussen, zodat uw collega’s en u zich volledig op de taken van uw overheidsorgaan kunnen richten. Andere zaken die wij voor u verzorgen, zijn de volgende:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Ontslagprocedures volgen
  • Maandelijks lonen betalen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte

Hoe Payrolling werkt

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat onze waterdichte constructie op juridisch vlak betekent. Voor nu volstaat het om uit te leggen hoe payrolling werkt en waarin wij uniek zijn. Al onze klanten, dus ook overheidsinstellingen, krijgen van ons de beschikking over een speciaal softwarepakket. Daarmee kunnen medewerkers hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes bekijken. Dit programma stelt ons in staat om sneller en efficiënter te werken, waardoor uw medewerkers maand in, maand uit stipt betaald krijgen. Hebben zij vragen over hun contract of bijvoorbeeld over doorbetaling bij ziekte, dan beantwoorden wij die met plezier per e-mail of telefonisch.

Voordelige service

Er bestaan grote verschillen in tarifering tussen payrollbedrijven. Dankzij onze slimme en online aanpak, weet J&M veel kosten te besparen. En dat merkt u aan de wekelijkse facturen die wij u sturen. Onze lage omrekenfactor zorgt ervoor dat onze service vriendelijk voor uw budget is. Zo vriendelijk, dat wij gerust een gewaagde garantie durven te bieden: een laagsteprijsgarantie. Vindt u een goedkopere payroller voor de overheid, dan betalen wij het verschil. Neemt u contact op voor een afspraak?