Metaal en techniek kiest voor backoffice uitbesteding

//Metaal en techniek kiest voor backoffice uitbesteding
Metaal en techniek kiest voor backoffice uitbesteding 2019-07-10T12:41:27+00:00

Metaal en techniek kiest voor backoffice uitbesteding

Het is hard werken in een competitieve sector als die van metaal en techniek. Geen wonder dat u mogelijkheden verkent om uw werkdruk te verlichten. Het inhuren van een backofficebedrijf is wat dat betreft en een goede optie. J&M Personeelsdiensten heeft enkele grote spelers in de metaal- en techniek-branche in het klantenbestand. Graag voegen wij u daar aan toe door u van dienst te zijn op het financieel administratief vlak. Concreet kunnen wij uw loonbetalingen verrichten, ervoor zorgen dat u aan CAO- en wetswijzigingen voldoet, arbeidscontracten verzorgen en vragen van uw medewerkers beantwoorden.

Online betekent goedkoper

Waar andere backofficebedrijven nog met papiertjes en formulieren werken, heeft J&M zich vol energie op de 21e eeuw gestort. Zo hebben wij een softwarepakket laten ontwikkelen waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wanneer u met ons in zee gaat, krijgen uw medewerkers en u hier toegang toe. Het voordeel van die software? Iedereen geeft de gewerkte uren online door en kan ook via een beveiligde internetverbinding de eerdere loonstrookjes inzien. Wij werken hierdoor sneller en kunnen zo stipt de lonen aan metaal- en techniekprofessionals betalen.

Gegarandeerd de laagste prijs

U betaalt niet graag teveel. Sterker nog: u bent op zoek naar een backofficebedrijf dat u zo goed mogelijk tegen het laagste tarief van dienst kan zijn. Bij ons valt u met de spreekwoordelijke neus in de boter. J&M kan door de gestroomlijnde aanpak namelijk veel kosten besparen, wat u weerspiegelt ziet op de facturen.

Over dat factuurbedrag gesproken: dat baseren wij op het totale brutoloon in uw metaal- en techniekbedrijf, vermenigvuldigd met de omrekenfactor. Wij zijn er zo zeker van dat wij de beste penibelere voor de metaal- en techniekindustrie zijn, dat wij een gedurfde garantie bieden: de laagsteprijsgarantie. Die houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u een backofficebedrijf vindt dat dezelfde werkzaamheden goedkoper verzorgt. Dus waar wacht u nog op? Nu u hier toch bent, is dit uw kans om spijkers met koppen te slaan. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarbij wij een vlijmscherpe offerte uitbrengen. Tot ziens?