Kinderopvang: besteed de backoffice uit

//Kinderopvang: besteed de backoffice uit
Kinderopvang: besteed de backoffice uit 2019-07-10T12:39:24+00:00

Kinderopvang: besteed de backoffice uit

Het is een drukte van jewelste bij uw kinderopvang. Randzaken zoals de salarisadministratie kunt u er daarom echt niet bij hebben. Toch is dit een noodzakelijk kwaad, dus wat kunt u doen? Een backofficebedrijf biedt uitkomst en J&M Personeelsdiensten is een van de betere partijen die u zich voor kunt stellen. Wij hebben jarenlange ervaring en zeer deskundig personeel in huis, dat u met plezier helpt om u volledig op uw kinderdagverblijf te focussen.

Wat zijn J&M backoffice diensten precies?

Bij de backoffice hoort onder andere personeelsadministratie. Ook kunt u ervoor kiezen om uw medewerkers wettelijk gezien bij ons in dienst te laten zijn. Dat klinkt wellicht een beetje eng, maar geloof ons – dat is het niet; de grootste multinationals durven deze constructie aan. U behoudt namelijk de volledige controle, maar wij dragen zorg voor het afdragen van belastingen en premies en natuurlijk voor het uitbetalen van de salarissen. Daarnaast verzorgen wij de volgende vervelende klusjes:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Ontslagprocedures volgen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Wets- en CAO-Wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Goedkoper dankzij slimme software

Dankzij ons softwarepakket kunnen wij de lonen van uw medewerkers snel verwerken en uitbetalen. Ook stellen wij jaarverslagen op en staan wij klaar om vragen te beantwoorden over arbeidscontracten en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Omdat wij vooral op afstand werken, besparen wij veel kosten. Dit merkt u aan de wekelijkse factuur die wij u sturen. Het bedrag hierop is gebaseerd op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is de laagste van Nederland. Vindt u ergens anders een backofficebedrijf voor de kinderopvang met een lager tarief, dan betalen wij zonder morren het verschil. Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Wij stellen met plezier een vlijmscherpe en onweerstaanbare offerte voor u op op – geheel op maat.