Kappers: ‘backoffice uitbesteding is ideaal’

//Kappers: ‘backoffice uitbesteding is ideaal’
Kappers: ‘backoffice uitbesteding is ideaal’ 2019-07-10T12:32:46+00:00

De backoffice van kappers

Als kapper weet u precies waar u goed in bent: het wassen, knippen, föhnen en modelleren van het haar van uw klanten. Wanneer het weer tijd is om de administratie te doen, gaat u daar met hangen en wurgen aan zitten. En dat is geen wonder, want u weet wel een betere manier om uw tijd te besteden. Zou het daarom niet verstandig zijn om uw salarisadministratie uit de besteden? Het is mogelijk wanneer u een backofficebedrijf inhuurt.

J&M Personeelsdiensten is zo’n backoffice aanbieder. Uw werknemers komen juridisch bij ons in dienst, waardoor wij hen maandelijks stipt en snel het loon uit kunnen betalen. Dankzij deze wettelijke constructie zijn wij ook in staat om te helpen bij ontslagprocedures, loondoorbetaling bij ziekte en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarnaast stellen wij de jaarverslagen op. Stelt u eens voor hoeveel tijd u hierdoor weer voor u vrij hebt!

Online backoffice: ideaal

Steeds meer kappers kiezen voor J&M als hun backoffice-partner. Al onze klanten, u dus ook, krijgen toegang tot ons online softwarepakket. Hiermee kunt u de gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Hebben uw kappers of kapsters vragen over hun loon of hun arbeidscontract, dan kunnen zij ons bellen of mailen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan hen graag te woord en verhelderen mogelijke onduidelijkheden onmiddellijk.

Het beste backoffice bedrijf voor kappers

Doordat wij voornamelijk op afstand werken, besparen wij veel kosten. Daar profiteert uw kapsalon van, want het stelt ons in staat om lagere tarieven dan die van onze concurrenten te hanteren. Zo laag, dat wij een laagsteprijsgarantie durven te geven. Vindt u ergens anders een goedkoper backofficebedrijf voor kapsalons, dan betalen wij zonder morren het verschil. Wacht daarom niet langer, maar neem meteen contact met ons op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Tot ziens?