Industrie kiest voor payrolling

//Industrie kiest voor payrolling
Industrie kiest voor payrolling 2018-03-20T08:55:52+00:00

Industrie kiest voor payrolling

Zware machines, gevaarlijke stoffen, stoere fabriekswerkers, ploegendiensten rond de klok: welke stereotypen van de industrie ook op uw bedrijf van toepassing zijn, het tikken op een toetsenbord en gebogen over stapels papieren zitten past er simpelweg niet bij. De salarisadministratie is dan ook iets dat u beter aan een gespecialiseerd kantoor overlaat. Een payrollbedrijf legt zich helemaal toe op het uitbetalen van lonen, het opstellen van arbeidscontracten, begeleiding bij ontslagprocedures en het verwerken van wets- en CAO-wijzigingen.

Stelt u zich eens voor dat hij aan de bovenstaande werkzaamheden geen tijd en moeite meer kwijt bent! Het is mogelijk wanneer u J&M Personeelsdiensten in de arm neemt. Met jarenlange ervaring en hoogopgeleide medewerkers zijn wij een betrouwbare en efficiënte partij als het om payrolling gaat. Maar dat is niet alles; dankzij onze gestroomlijnde aanpak zijn wij ook nog eens zeer voordelig.

Uw online payrollbedrijf

U krijgt de beschikking over ons in huis ontwikkelde softwarepakket waarmee uw medewerkers en u de gewerkte uren kunnen doorgeven en eerdere loonstrookjes kunnen inzien. Voor vragen over hun contract of bijvoorbeeld over loonbetaling bij ziekte, kunnen uw medewerkers direct bij ons terecht. In feite zijn wij uw externe administratieve afdeling, terwijl u de touwtjes in handen houdt en beslist wie u aanneemt of ontslaat.

Als u met ons in zee gaat, krijgt u wekelijks een factuur van ons. Het factuurbedrag daarop is gebaseerd op het totale brutoloon in uw industriële bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Wij zijn er zo zeker van dat deze omrekenfactor de laagste is van Nederland, dat wij een bijzondere belofte durven te doen: u vindt nergens anders een payrollbedrijf voor de industrie dat zo goedkoop is als het onze. Onze laagsteprijsgarantie houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u wel zo’n partij mocht vinden. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd. Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact op voor een afspraak.