ICT: besteed uw payroll uit

//ICT: besteed uw payroll uit
ICT: besteed uw payroll uit 2018-03-20T08:55:37+00:00

ICT: besteed uw payroll uit

Netwerken, cloud-oplossingen, automatisering en internet marketing: de ICT is een breed vakgebied waar veel bij komt kijken. Soms lijkt het zelfs of er té veel werk mee gemoeid is. Gelukkig kunt u altijd werk uitbesteden. Dit doet u wellicht al met bepaalde zaken die direct gerelateerd zijn aan uw core business, maar waarom zou u dat ook niet met randzaken doen?

Een specifiek voorbeeld is de salarisadministratie. Eén of meerdere van uw medewerkers zijn hier maandelijks urenlang aan kwijt. En dat is tijd die zij beter aan het produceren, programmeren, aanleggen, aansluiten of configureren kunnen besteden, nietwaar? De loonadministratie is méér dan alleen maar het uitbetalen van lonen. Ook dient u de volgende zaken te beheersen en hier vragen over te kunnen beantwoorden:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Ontslagprocedures volgen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Uw online payrollbedrijf

Geen wonder dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen hun loonadministratie uit te besteden aan een payrollbedrijf. J&M Personeelsdiensten is zo’n bedrijf. Met jarenlange ervaring en dankzij de deskundige hulp van goed opgeleide experts, verzorgen wij uw salarisadministratie efficiënt en stipt, zodat u aan alle regels en –niet onbelangrijk– aan de verwachtingen van uw werknemers voldoet. U zult onze werkwijze ook waarderen: wij hebben een eigen softwarepakket waarmee u de gewerkte uren van uzelf en uw medewerkers kunt doorgeven zonder uw kantoor te hoeven verlaten.

Omdat payrolling goedkoper kan

Dankzij ons softwarepakket besparen wij veel kosten, en daar profiteert u weer van. Hoe? Onze laagsteprijsgarantie betekent dat wij zó zeker van onze lage tarieven zijn, dat wij het verschil betalen wanneer u een goedkopere payroller voor de ICT vindt. Wacht daarom niet langer maar maak nu een afspraak met J&M. Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en een offerte op maat te maken. Tot ziens?