Het backofficebedrijf voor de Steigerbouw

//Het backofficebedrijf voor de Steigerbouw
Het backofficebedrijf voor de Steigerbouw 2019-07-10T12:07:55+00:00

De Steigerbouw is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactivitieten, maar allerlei randzaken gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om de loonadministratie een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.

Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Steigerbouw activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Kies voor J&M Personeelsdiensten?

Bij J&M Personeelsdiensten B.V. betaalt u het bruto uurloon van uw medewerker, vermenigvuldigd met een lage omrekenfactor. Deze factor is zo laag dat wij hier een prijsgarantie op durven te bieden: vindt u een goedkoper backofficebedrijf, dan stellen wij onze omrekenfactor meteen bij. Maar de kans is enorm dat dat er nooit van komt, simpelweg omdat wij slimmer werken dan andere backofficebedrijven.

Zo bespaart onze in eigen huis ontwikkelde software alle partijen heel veel tijd en moeite. Uw Steigerbouw werknemers checken online hun loonstrookjes en kunnen hun gegevens wijzigen. Ook per telefoon zijn wij prima bereikbaar, wat veel reiskosten scheelt. En dat merkt u aan onze prettige tarieven.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe J&M Personeelsdiensten B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Steigerbouw branche te maken.