Groothandel: ‘backoffice ondersteuning is ideaal’

//Groothandel: ‘backoffice ondersteuning is ideaal’
Groothandel: ‘backoffice ondersteuning is ideaal’ 2019-07-10T11:56:05+00:00

Backoffice ondersteuning als uitkomst in de groothandel

U heeft het maar druk met uw groothandel. En dat is geen wonder, want er komt heel wat kijken bij het runnen van een magazijn, opslag- en distributiecentrum. Om er zeker van te zijn dat u de hoogste kwaliteit aflevert en maximale efficiëntie hanteert, is het verstandig om randzaken uit te besteden. Vervelende klussen zoals de salarisadministratie kunt u prima door een externe partij laten opknappen – een bedrijf dat gespecialiseerd is in backoffice ondersteuning. J&M Personeelsdiensten is zo’n partij. Wij kunnen uw salarisadministratie op ieder moment van het jaar van u overnemen en dragen daarbij zorg voor allerlei gerelateerde activiteiten en verplichtingen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Uw online backoffice ondersteuning

Wilt u uw backoffice uitbesteden aan een bedrijf dat uw groothandel op financieel-administratief vlak kan bijstaan? Vanzelfsprekend vraagt u zich dan af waar u op moet letten bij het kiezen van zo’n bedrijf. Wij moeten eerlijk bekennen dat wij onze concurrentie niet nauwkeurig bestudeerd hebben, omdat wij ons vooral focussen op het stroomlijnen van onze eigen bedrijfsvoering. Daarin zijn wij erg ver gegaan, met o.a. een in huis ontwikkeld softwarepakket, speciaal voor ons en onze klanten.

Gaat u met ons in zee, dan krijgt u hier ook toegang toe. Via dit online programma kunnen uw medewerkers hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Doordat wij op afstand werken, kunnen wij heel wat kosten besparen. Ook voor vragen zijn wij prima telefonisch of per e-mail bereikbaar. Zo heeft u heel wat zorgen minder, met als resultaat dat u zich volledig op uw groothandel kunt concentreren.

Uw backoffice in de groothandel uitbesteden? Bel nu

Dat backoffice ondersteuning niet duur hoeft te zijn, bewijst J&M. Wij maken wekelijks een factuur op, waarvan het bedrag is gebaseerd op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is zo laag, dat wij een gewaagde belofte durven te doen: onze laagsteprijsgarantie betekent dat wij het verschil betalen wanneer u ergens anders een goedkoper bedrijf voor uw groothandel vindt. Dus waar wacht u nog op? Neem nu meteen contact met ons op via 085-4019125 voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Kies ook voor onze backoffice ondersteuning in de groothandel!