Detachering: backoffice uitbesteden kan goedkoper

//Detachering: backoffice uitbesteden kan goedkoper
Detachering: backoffice uitbesteden kan goedkoper 2019-07-10T11:48:52+00:00

Backoffice ondersteuning kan goedkoper in de detachering

Uitzendbureaus, wervingsbureaus en selectiebureaus houden zich steeds vaker met detachering bezig. En dat is geen wonder, want zowel bij bedrijven als bij werkzoekenden is de interesse in klussen op projectbasis groot. Voor beide partijen is het een ware uitkomst.

Bij detachering komt heel wat werk kijken. Elk beetje hulp dat u daarbij krijgt, is van harte welkom. J&M Personeelsdiensten biedt die hulp in de vorm van backoffice ondersteuning. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het opstellen van arbeidscontracten, het uitbetalen van de salarissen, loonheffingen, het bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen en doorbetaling van salaris bij langdurige ziekte.

Populair bij uitzendbureaus

Onze deskundigen nemen u heel wat werk (en zorgen) uit handen. Dat is wel zo prettig, want zo kunt u zich weer volop storten op de acquisitie van nieuwe klanten en het selecteren van de juiste kandidaten. Met andere woorden, op uw core business.

Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen uw werknemers snel en makkelijk hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Ze worden snel en stipt betaalt, waardoor hun relatie met uw detacheringsbedrijf versterkt en op zijn beurt uw relatie met uw klanten –de bedrijven waar u werknemers plaatst– versterkt.

Kwaliteit tegen de laagste prijs

J&M factureert klanten wekelijks op basis van een eenvoudige berekening: het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Wij zijn er zeker van dat deze omrekenfactor de laagste van Nederland is. Met andere woorden, er bestaat geen voordeliger bedrijf voor uw backoffice ondersteuning. Mocht u die wel tegenkomen, dan betalen wij zonder morren het verschil. Zó zeker zijn wij van onze gestroomlijnde en kostenbesparende aanpak.

Meer weten? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van backoffice ondersteuning voor uw detacheringsbureau te bespreken. Ook kunnen wij dan een offerte op maat opmaken. Neemt u contact met ons op? Bel ons via 085-4019125, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn!