Catering besteedt payrolling uit

//Catering besteedt payrolling uit
Catering besteedt payrolling uit 2018-03-20T08:53:25+00:00

Catering besteedt payrolling uit

Wij hoeven u niet te vertellen dat er veel komt kijken bij het runnen van een cateringbedrijf. Elk beetje hulp dat u daarbij krijgt, is dan ook van harte welkom. Ook al komen daar kosten bij kijken, er is veel voor te zeggen om u op uw kernactiviteiten te focussen. Daar creëert u immers meerwaarde; daar ligt de winst voor het oprapen. In uw geval betekent dat het bedienen van klanten, het voorbereiden van eten en het bijwonen van evenementen. Het is dan ook een goed idee om vervelende klusjes uit te besteden.

De salarisadministratie is zo’n klus. Maandelijks dient u de loonbetalingen te verzorgen, belasting af te dragen en eventueel contracten te verzorgen. Misschien is er een werknemer langdurig ziek en moet die doorbetaald krijgen. Tel daar het jaarverslag bij op en we hebben het over een verantwoordelijkheid die u liever aan een betrouwbare partij overlaat. J&M is zo’n partij. Als payroller zijn wij één van de grootste en populairste dienstverleners van Nederland.

Heel wat zorgen minder

Wij gaven het hierboven al aan: in de catering heeft u uw handen vol aan het bereiden en serveren van maaltijden. Om over de logistieke ondersteuning maar niet te spreken. De deskundige experts van J&M Personeelsdiensten nemen u heel wat zorgen uit handen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning. Online geven uw medewerkers hun gewerkte uren door en kunnen ze hun eerdere loonstrookjes inzien. Wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook voor vragen kunnen ze voortaan bij ons terecht. Wel zo prettig voor u, toch?

Gegarandeerd de beste payroller

Dat payrolling voor cateraars niet duur hoeft te zijn, bewijst J&M Personeelsdiensten. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak besparen wij veel kosten en dat merkt u als u bij ons een offerte aanvraagt. In de praktijk werkt het zo: wij factureren u wekelijks op basis van het totale brutoloon dat in uw bedrijf wordt uitbetaald, vermenigvuldig met een lage omrekenfactor. Wij zijn zelfs zó zeker van onze lage prijzen, dat wij een gewaagde laagsteprijsgarantie durven te bieden. Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact op om de mogelijkheden van payrolling te bespreken.