Beveiliging besteedt payroll uit

//Beveiliging besteedt payroll uit
Beveiliging besteedt payroll uit 2018-03-20T08:52:37+00:00

Beveiliging besteedt payroll uit

Ieder bedrijf heeft zijn specialiteit. Om succesvol te zijn, is het belangrijk om zoveel mogelijk tijd aan die specialiteit te wijden. Randzaken die u kunt uitbesteden, kunt u het beste overlaten aan een betrouwbare partij. Een goed voorbeeld daarvan is de loonadministratie. JJ&M Personeelsdiensten neemt die graag van u over. Wij werken al voor meerdere bedrijven die actief zijn in de beveiliging en voegen uw organisatie graag aan ons klantenbestand toe. Doordat wij voornamelijk online werken en onze bedrijfsvoering maximaal stroomlijnen, hebben wij nog voldoende capaciteit voor nieuwe klanten.

Zo werkt payrolling

U vraagt zich wellicht af wat een payrollbedrijf precies doet. Wij kunnen niet voor andere partijen spreken, maar J&M neemt een groot aantal werkzaamheden en verantwoordelijkheden van u over, zodat u zich weer volledig kunt concentreren op uw core business. Over de volgende zaken hoeft u zich niet langer te ontfermen, omdat wij daar zorg voor gaan dragen:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Maandelijkse loonbetalingen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • De juiste ontslagprocedures volgen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Wanneer u een payrollbedrijf in de arm neemt, komen uw werknemers juridisch bij ons in dienst. Dat stelt ons in staat om maandelijks stipt het loon aan uw medewerkers uit te betalen. Ook geeft u ons bevoegdheid om jaarverslagen op te stellen en andere van de bovenstaande klussen voor u uit te voeren. Het gaat om een juridische constructie waar u op elk moment onderuit kunt.

In de realiteit verbreken beveiligingsbedrijven zo’n overeenkomst niet zo gauw, vanwege de vele voordelen die de samenwerking oplevert. J&M Personeelsdiensten heeft een in huis ontwikkeld softwarepakket waarmee uw werknemers een gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes kunnen inzien. Dit levert enorme kostenbesparingen op, die wij in uw prijzen weerspiegeld ziet. Wij bieden u zelfs een laagsteprijsgarantie. Neem nu contact op voor meer informatie.