Backoffice ondersteuning in fitness en sport

//Backoffice ondersteuning in fitness en sport
Backoffice ondersteuning in fitness en sport 2019-07-10T11:01:14+00:00

Backoffice ondersteuning in fitness en sport

Een yogastudio, fitnesszaal of sportschool is een mooie business. Er komt veel bij kijken, waardoor het begrijpelijk is dat u bepaalde randzaken wilt uitbesteden. Vervelende klusjes zoals de loonadministratie en salarisadministratie kunt u daarom het beste overlaten aan een gespecialiseerde partijen, oftewel u kunt het beste uw backoffice uitbesteden. J&M is zo’n bedrijf dat uw backoffice verzorgt, en niet zomaar één. Wij hebben al vele fitness en sportscholen in ons klantenbestand en voegen u daar graag aan toe. Wat ons zo uniek maakt? Ons brede dienstenpakket tegen de allerlaagste prijzen. Over die prijzen hebben wij het straks, maar bekijkt u nu alvast welke vervelende klussen en verantwoordelijkheden wij u uit handen kunnen nemen:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Wij verzorgen ook de backoffice van uitzendbureaus

Voor elk bedrijf met werknemers

Backoffice ondersteuning is een geschikte oplossing voor alle sportverenigingen die werknemers in dienst hebben. U maakt ons o.a. verantwoordelijk voor de loonuitbetaling, die wij maandelijks stipt en snel verzorgen. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket geeft u online de gewerkte uren door en kunnen uw werknemers ook via internet hun loonstrookjes inzien.

Laagste prijsgarantie

Onze gestroomlijnde aanpak met de online ondersteuning bespaart veel kosten. Die besparing ziet u weerspiegeld in de wekelijkse factuur die u van ons ontvangt. Wij zijn er zeker van dat wij de laagste tarieven voor backoffice ondersteuning in Nederland hanteren. Zo zeker, dat wij bereid zijn een gewaagde belofte te doen: onze laagsteprijsgarantie houdt in dat u het verschil betaald krijgt wanneer u een andere aanbieder van backoffice ondersteuning met lagere tarieven vindt. Dus profiteer nu van uw bezoek aan deze website en neem contact met ons op voor een afspraak.