Backoffice ondersteuning: ideaal voor de Afbouw

//Backoffice ondersteuning: ideaal voor de Afbouw
Backoffice ondersteuning: ideaal voor de Afbouw 2019-07-10T11:12:08+00:00

Backoffice uitbesteden: ideaal voor de Afbouw

U bent actief in de afbouw en heeft daar uw handen al vol aan. Waarom besteedt u vervelende en tijdrovende klusjes dan niet uit aan een bedrijf dat daar helemaal gespecialiseerd in is? Wij hebben het over de salarisadministratie (en loonadministratie) – een noodzakelijk kwaad waar heel wat rompslomp bij komt kijken. Het uitbesteden van uw backoffice aan een extern bedrijf kan u deze werkzaamheden en verplichtingen uit handen nemen. Zo draag wij onder andere zorg voor de volgende zaken:

  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden

Salaris altijd op tijd

Daarnaast betalen wij maandelijks de lonen uit. Doordat wij gebruik maken van een in huis ontwikkeld softwarepakket, kunnen wij veel kosten besparen. Die besparing resulteert in een prettig laag tarief. Daarnaast werken wij zo ook stukken sneller. Uw medewerkers worden dan ook maand in, maand uit stipt op tijd betaald.

Is dat even handig: uw werknemers kunnen online hun gewerkte uren aan ons doorgeven. Ook zien ze via onze software hun loonstrookjes in. Wanneer ze vragen over hun contract hebben, kunnen zij ook bij ons terecht. Zo hoeft u zich nergens anders meer druk over te maken dan over de afbouw. Wel zo prettig, toch?

De laagste prijs voor backoffice ondersteuning

Wij zijn er zeker van dat wij de laagste tarieven voor backoffice ondersteuning in Nederland hanteren. Om die bewering kracht bij te zetten, bieden wij een laagsteprijsgarantie. Die houdt in dat wij het verschil betalen wanneer u achteraf een goedkopere partij vindt voor de afbouw vindt om uw backoffice aan uit te besteden. Dus waar wacht u nog op? Neem nu meteen contact met ons op voor een afspraak. Wij vertellen u graag concreet hoe wij u kunnen helpen en wat onze tarieven precies zijn.