Administratie: ‘payrolling een uitkomst’

//Administratie: ‘payrolling een uitkomst’
Administratie: ‘payrolling een uitkomst’ 2018-03-20T08:52:20+00:00

Administratie: ‘payrolling een uitkomst’

Een administratieve afdeling komt om in de papieren, ook al zijn vele van die facturen en contracten tegenwoordig gedigitaliseerd. Hoe dan ook, het is een ware uitkomst wanneer u enkele werkzaamheden uit kunt besteden aan een partij die zich daar helemaal op toegelegd heeft. Concreet hebben wij het over werkzaamheden en verantwoordelijkheden zoals:

  • Jaaropgaven
  • Loonadministratie
  • Loondoorbetalingen
  • Betalen van salarissen
  • Correcte ontslagprocedures
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Advies omtrent CAO- en wetswijzigingen

Minder administratie van u

De term die bovenstaande klussen onder één noemer vangt is ‘payrolling’. Wanneer u een contract met een payrollbedrijf afsluit, komen uw werknemers juridisch gezien in dienst van de payroller. Dat stelt het payrollbedrijf in staat om uw medewerkers hun loon uit te betalen en u andere financieel-administratieve zorgen uit handen te nemen, zodat u daar geen zorgen meer over heeft. Het klinkt misschien riskant, maar dat is het niet. Dankzij het waterdichte contract houdt u de touwtjes stevig in handen. Ook kunt u de overeenkomst op elk moment weer breken. In de praktijk gebeurt dit niet, omdat payrolling administratiebedrijven en administratieve afdelingen enorm ontzorgt. En om de prijs hoeft u het niet te laten bij J&M Personeelsdiensten.

Gedurfde laagsteprijsgarantie

Het kopje hierboven geeft het al aan: J&M is er zeker van de laagste prijs van Nederland te bieden. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak –o.a. doordat wij zo veel mogelijk online werken– kunnen we lage tarieven hanteren. De facturatie is wekelijks en het bedrag wordt berekend door onze omrekenfactor met het totale brutoloon in uw bedrijf te vermenigvuldigen. Vindt u een payroller met een lagere omrekenfactor voor administratieve ondersteuning, dan betalen wij zonder morren het verschil.

Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en een offerte op maat op te maken. Neem nu dan ook contact met ons op.