Backoffice

/Backoffice
Backoffice 2018-03-08T08:19:31+00:00

Payrolling voor wie?

J&M biedt payroll backoffice voor uitzendbureaus. Dit is een zeer effectieve service voor uitzendbureaus, wij houden ons bezig met backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau en dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Spreekt dit u aan en wilt u zich volledig ontzorgen en kunnen richten op uw core business? Of bent u van plan om uw werving- en selectiebureau uit te breiden met uitzenden en misschien ook met detacheren, zonder al te hoge investering te doen? 

Dan is J&M payroll backoffice de ideale keuze voor uw uitzendbureau. Wij bieden u volledig gecertificeerde payrolling backoffice services. Daarbij kijken wij verder dan alleen de overname van de administratie en het debiteurenbeheer.

Voordelen backoffice voor uitzendbureau’s

Payroll backoffice voor uitzendbureaus kent een groot aantal voordelen. Bij ons geldt namelijk geen doorbetalingsverplichting, wij richten ons op de core business met payroll backoffice en de werkzaamheden worden uitgevoerd onder uw eigen bedrijfsnaam/logo. Er is altijd een deskundige helpdesk aanwezig die u kan voorzien van de nodige antwoorden.

Payroll backoffice uitzendbureau’s uitbesteden

Als u gebruik maakt van de payroll backoffice van J&M dan hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de kernactiviteiten van uw onderneming. Wij nemen alle backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau over. Daarbij kunt u denken aan alle administratieve- en juridische werkzaamheden.

Wilt u graag weten wat J&M voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn voor uw onderneming als u voor payrolling backoffice kiest? Neemt u dan nu contact met ons op, zodat wij u van dienst kunnen zijn en uw vragen kunnen beantwoorden. J&M staat altijd voor u klaar en ook voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek zijn wij er voor u!

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag