Backoffice ondersteuning

/Backoffice ondersteuning
Backoffice ondersteuning 2019-07-09T12:44:33+00:00

Backoffice ondersteuning voor wie?

J&M biedt backoffice ondersteuning voor uitzendbureaus. Dit is een zeer effectieve service voor uitzendbureaus, wij houden ons bezig met backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau en dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Spreekt dit u aan en wilt u zich volledig ontzorgen en kunnen richten op uw core business? Of bent u van plan om uw werving- en selectiebureau uit te breiden met uitzenden en misschien ook met detacheren, zonder al te hoge investering te doen? 

Dan is J&M backoffice de ideale keuze voor uw uitzendbureau. Wij bieden u volledig gecertificeerde backoffice services. Daarbij kijken wij verder dan alleen de overname van de administratie en het debiteurenbeheer.

Voordelen backoffice voor uitzendbureau’s

Backoffice ondersteuning voor uitzendbureaus kent een groot aantal voordelen. Wij richten ons op de core business met backoffice, zoals loonadministratie en salarisadministratie, en de werkzaamheden worden uitgevoerd onder uw eigen bedrijfsnaam/logo. Er is altijd een deskundige helpdesk aanwezig die u kan voorzien van de nodige antwoorden.

Backoffice uitzendbureau’s uitbesteden

Als u gebruik maakt van de backoffice ondersteuning van J&M dan hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de kernactiviteiten van uw onderneming. Wij nemen alle backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau over. Daarbij kunt u denken aan alle administratieve werkzaamheden.

Wilt u graag weten wat J&M voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn voor uw onderneming als u voor het uitbesteden van uw backoffice kiest? Neemt u dan nu contact met ons op, zodat wij u van dienst kunnen zijn en uw vragen kunnen beantwoorden. J&M staat altijd voor u klaar en ook voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek zijn wij er voor u!

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Waarom J&M?

  • Wij helpen uitzendbureaus met de backoffice
  • Deskundig personeel

  • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
  • Uw salarisadministratie keurig geregeld
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • Altijd scherpe tarieven

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag